Son Yazılar
Yükleniyor...

Recent Posts

Anasayfa » , » 'IŞİD, en büyük zararı Türkiye'ye verecek'

'IŞİD, en büyük zararı Türkiye'ye verecek'

"IŞİD durdurulmazsa Türkiye için istenmeyen gelişmeler yaşanabilir"



Suriye Muhalif ve Devrimci Güçler Milli Koalisyonu (SMDK) Genel Sekreteri Bedir Camus, Irak-Şam İslam Devleti (IŞİD) örgütünün Suriye ve Irak’taki ilerleyişini “afet” olarak nitelendirdi.
Habertürk'te yer alan habere göre Halep’in de IŞİD’in eline geçmesinin an meselesi olduğunu ifade eden Camus, radikal örgütün en çok Türkiye’ye zarar vereceğini söyledi. Türkiye’nin bölge politikasını yeniden gözden geçirmesini isteyen Camus’a göre IŞİD durdurulmazsa Türkiye için istenmeyen gelişmeler yaşanabilir.

SMDK Genel Sekreteri Bedir Camus, IŞİD’in arkasındaki güçleri, hedefleri, bölge ve özellikleTürkiye için oluşturduğu tehlike konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

IŞİD’i İran ve Suriye istihbaratının profesyonelce yönlendirdiğini savunan SMDK Genel Sekreteri, radikal örgütün bölgede Türkiye dahil sınırları tanımayacağını belirtti. Camus, “IŞİD; Türkiye’de, Suudi Arabistan’da, Ürdün’de olacak. Ancak IŞİD İran’da olmayacak. İran’la çatışmayacak. Çünkü, bunun planları yapılmış, onu yöneten de İran’dır” iddiasında bulundu.
Bedir Camus, IŞİD’in Irak ve Suriye’de hızla ilerlemesinin “tehlike ötesi” bir durum olduğuna dikkat çekerek, sürecin felakete doğru gittiğini söyledi.
Bu Yazıyı Beğen-Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Sponsor Linkleri : Link Ekle | Link Ekle | Link Ekle
Copyright © 2013. Hizmet Bizim İşimiz - All Rights Reserved
Hazırlayan AgtHizmet Orjinali Cosmic™ Ftzalim
Ftzalim powered by konuburada